Video's

Bent u benieuwd naar bewegend beeldĀ van het Landschapmuseum? Bekijk dan hieronder een selectie van video’s.

Interview Omroep Berg en Dal

In april 2017 is het Informatiecentrum Nederlands Cultuurlandschap geopend onder de nieuwe naam Landschapmuseum. Het binnengedeelte van het museum heeft een opfrisbeurt gehad en tegenwoordig is de entree voor iedereen gratis.

Ter gelegenheid hiervan bezocht Omroep Berg en Dal het Landschapmuseum voor een interview en impressie.

Maarten van Rossem over het Nederlands cultuurlandschap

Maarten van Rossem loopt door de miniatuurlandschappen van het Landschapmuseum van Vereniging Nederlands Cultuurlandschap en vertelt hoe mooi onze cultuurlandschappen zijn, en hoe u kunt helpen om Nederland mooi te houden.

Lente in het Landschapmuseum

Bekijk de sfeerbeelden van de natuur rondom en de miniatuurlandschapstuinen bij het Landschapmuseum.

Spotje polygoonjournaal

Een reclamespotje in de stijl van de oude polygoonjournaals over de miniatuurlandschappen van de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap.

Spotje Jaap Dirkmaat

VNC-directeur Jaap Dirkmaat legt in de miniatuurlandschappen van het Landschapmuseum uit waarom u lid moet worden van de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap.

Beheer van het dal Palland

Het dal Palland maakt deel uit van het Landschapmuseum van Vereniging Nederlands Cultuurlandschap. De aanwezige landschapselementen hebben weer hun jaarlijkse knip- en snoeibeurt achter de rug.

Landschapmuseum in vogelvlucht

Bekijk de miniatuurlandschappen en de omgeving van het Landschapmuseum van Vereniging Nederlands Cultuurlandschap in vogelvlucht. In deze opnames vliegt u als een vogel over onze miniatuurlandschappen, langs de monumentale villa Huize Wylerberg, over de omliggende glooiende weilanden en kijkt u uit over het fantastische uitzicht vanaf de stuwwallen richting de Ooijpolder.